SöderS har fått förnyad kårstatus!

Det är oroligt i världen och SöderS vill påminna om att du som student alltid kan kontakta studenthälsan om du har behov av stöd av kurator. Vi tipsar också om universitetskyrkan som finns tillgänglig på högskolan.

SöderS fortsätter att skapa gemenskap och sammanhang för högskolans studenter och just nu finns det många olika alternativ för den som vill vara delaktig i studentlivet och få just gemenskap och sammanhang.

Du kan till exempel engagera dig i att driva SöderS andrahandsbokhandel, vara en del av projektgruppen för SöderS 25 årsfirande, delta på föreläsningar och workshops, involvera dig i någon av alla SöderS föreningar, bli funkis i puben eller för den delen besöka puben någon onsdag eller fredag. 

… och just det! Tidigare i år fick vi vår kårstatusansökan beviljad vilket vi är stolta och glada över. Kårstatus är någon som studentkåren ansöker om hos högskolestyrelsen med jämna mellanrum. Och hittills, i 25 år, har SöderS varit Södertörns högskolas studentkår. Vi hoppas på minst 25 år till!

Ordförande bloggar: Hej från Iryna!