Tack för denna terminsstartsvecka!

Studenternas mest hektiska vecka är nu bakom oss för denna termin. En vecka av total samordning från högskolans alla instanser och ingenting är som det vanligtvis är. Och fy tusan vad härligt vi har haft det.


Trots förvirring av kortuthämtningens flytt till aulafoajen och hur en hittar på högskolan med bara ett salsnummer verkar de flesta studenter vara installerade på Södertörns högskola. SöderS har också haft en stor ruljans i F-huset med frukoststugna och kaffetörstande studenter. Under terminens första vecka hade vi vår medlemsstation öppen varje dag för studenter som ville bli medlemmar på plats - och bara första veckan fick vi 1 000 medlemmar.

Nu ska terminen sätta igång i sin ordinarie och excpetionella anda. Studentkårens personal kommer under året bland annat att fokusera mycket på den av årsmötet beslutade fokusfrågan: Studenters psyiska hälsa. Ett stort utvecklingsarbete med studentrepresentation och studenters rättigheter och skyldigheter väntar också, någonting som vår tillförordnade ordförande Batool är peppad att arbeta mer med.

Terminsstart H22